Jäsenyys

Levin Kätkäläinen

AK:n omistaa Leviltä, Kittilän kunnan Sirkankylästä (Myllyjoentie 5 A 3, 99130 Sirkka) lomahuoneiston. Lomahuoneisto on tarkoitettu AK:n jäsenten sekä yhdistyksen yhteistyökumppanien loma- ja virkistyskäyttöön. Loma-huoneiston varanneella Autokatsastajat AK:n jäsenellä on vastuu loma-huoneistosta varauksen aikana.

Huoneistossa on olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, parvi, vuolukivitakka, saunaosasto ja kaksi erillistä WC:tä. Tilat soveltuvat hyvin 6-8 henkilölle. Lomahuoneiston varustukseen kuuluu mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Lisäksi huoneistossa on tv ja DVD-laite.

Liinavaatteet (lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet) sekä paperitarpeet (talous- ja wc-paperit sekä pefletit) eivät sisälly hintaan. Vuokrahinta sisältä loppusiivouksen.

Varausaika

Vuokrausaika on pääsääntöisesti yksi viikko lauantaista lauantaihin. Jos viikkovarauksia ei ole tarpeeksi jollakin viikolla, tulee kysymykseen myös lyhempi varausaika, esim. pidennetyt viikonloput.

Varaus alkaa lauantaisin klo 15.00 ja päättyy klo 11.00 lähtöpäivänä.

Varaaminen

Lomahuoneiston varaukset tehdään sähköpostilla (heikki.kansanaho(a)gmail.com).

Vuoron saaneelle ilmoitetaan lyhyen ajan kuluttua esitysajan päättymisestä lomahuoneiston varauksesta ja käyttömaksun maksamisesta.

Jos vuoroja jää hakematta, voidaan vapaaksi jääneet vuorot antaa myöhemmin tulleille varausesityksille varausjärjestyksessä.

Käyttövuoron saamisessa on etusijalla hakija, joka on vähiten käyttänyt lomahuoneiston varauksia. Jos käyttömäärien suhteen hakijat ovat tasavertaisia, käytetään jakoperusteena arpaa.

Varausta ei voi siirtää toiselle ilman vastuuhenkilön lupaa.

 

 

Hinnat

Vuokraushinnoissa noudatetaan yleisesti Levillä käytössä olevia hintakausia.

Ennakkomaksu on 50 euroa eikä sitä palauteta, vaikka varaus peruuntuisi. Ennakkomaksu on maksettava 7 vuorokauden kuluessa varauksen hyväksymisestä, muuten varaus peruuntuu.

Vuokra on maksettava viimeistään 30 vuorokautta ennen varattua ajanjaksoa. Jos vuokraa ei ole maksettu em. mennessä, vastuuhenkilöllä on oikeus peruuttaa varaus.

Maksutiedot

Maksun saaja: Autokatsastajat AK ry

Tilinumero: FI09 1134 3000 6342 39

Viitenumero: 1915

Avaimen luovutus

Varaaja sopii itse avaimen luovutuksesta kaksi vuorokautta ennen varauksen alkamista puhelimitse Levin kiinteistöpalvelun kanssa.

Peruutus

Peruutus on tehtävä 30 vuorokautta aikaisemmin. Jos peruutus tehdään myöhemmin, eikä lomahuoneistoa saada uudelleen vuokrattua, peritään varaajalta 50 % vuokrasta. Sairauden tai muun inhimillisen syyn vuoksi tulevat peruutukset vastuuhenkilö käsittelee tapauskohtaisesti.

Peruutus on tehtävä sähköpostilla (heikki.kansanaho(a)gmail.com).

 

Vakuutus

AK on ottanut huoneistoon vastuu- ja irtaimistovakuutukset.

Muut palvelut

Kiinteistöpalvelulta voi tilata erilaisia palveluja (mm. liinavaatteet, hygieniapaperit, kaupassa- ja pesulassa käynnit, lasten matkasänkyvuokra).