Jäsenyys

Jäsenedut

Yhdistyksemme jäsenenä olet oikeutettu jäsenetuihin, joita Autokatsastajat AK ry,   TTT ry ja Pardia ry ovat neuvotelleet sekä Ammattiliitto Pron lukuisat edut osoitteessa http://proliitto.fi.

Jäsenedut ovat voimassa, kun jäsenyytesi on kunnossa. Jäsenyyden säilyttäminen edellyttää jäsenmaksun säännöllistä maksamista. Menetät jäsenoikeutesi, kun et ole maksanut jäsenmaksuasi puoleen vuoteen tai et ole ilmoittanut jäsenmaksuvapautuksesta puoleen vuoteen.

Jäsenetuihin sisältyvät vakuutusedut ovat voimassa sen kalenterivuoden loppuun, kun täytät 68 vuotta.

Kun käytät jäsenetuja, sinun tulee tarvittaessa osoittaa jäsenyytesi jäsenkortilla.

 

Vakuutukset

Pro:n jäsenyyteen sisältyy Turvan vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus, jonka kautta saa korvausta esimerkiksi sairastuessa lomamatkalla. Ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta Pro:n jäsenillä on myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus, joka korvaa ammatissa tapahtuvia henkilö-, esine- ja varallisuusvahinkoja sekä asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja.

Vapaaehtoiset vakuutukset

Pro:n järjestämää vakuutusturvaa voit täydentää yksilöllisesti otettua vakuutusta huomattavasti edullisemmalla henki- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

TTT:n jäsenedut

Autokatsastajat AK ry:n jäsenenä olet oikeutettu käyttämään edelleen myös TTT ry:n monia palveluita ja jäsenetuja. Edut saat kätevimmin todistamalla jäsenyytesi voimassa olevalla jäsenkortilla. Lisätiedot alennuksista/etuuksista saat suoraan kohteista.

Voit varata TTT:n lomahuoneiston Vierumäeltä tai Leviltä lomasi ajaksi. Kylpylähotelli Levitunturista saat 40 %:n alennuksen.

Tutustu muihin TTT:N tarjoamiin jäsenetuihin TTT:n nettisivuilla.