Jäsenyys

Jäsenedut

Yhdistyksemme jäsenenä olet oikeutettu jäsenetuihin, joita Autokatsastajat AK ry, TTT ry ja Pardia ry ovat neuvotelleet.

Jäsenedut ovat voimassa, kun jäsenyytesi on kunnossa. Jäsenyyden säilyttäminen edellyttää jäsenmaksun säännöllistä maksamista. Menetät jäsenoikeutesi, kun et ole maksanut jäsenmaksuasi puoleen vuoteen tai et ole ilmoittanut jäsenmaksuvapautuksesta puoleen vuoteen.

Jäsenetuihin sisältyvät vakuutusedut ovat voimassa sen kalenterivuoden loppuun, kun täytät 68 vuotta.

Kun käytät jäsenetuja, sinun tulee tarvittaessa osoittaa jäsenyytesi jäsenkortilla.

 

Kalenteri

Kalenterin viimeinen toimitusvuosi oli 2016. Jatkossa kalenteria ei enää toimiteta.

Vakuutukset

TTT:n jäsenyyteen sisältyy Ifin vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus, jonka kautta saa korvausta esimerkiksi sairastuessa lomamatkalla. Ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta TTT:n jäsenillä on myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus, joka korvaa ammatissa tapahtuvia henkilö-, esine- ja varallisuusvahinkoja sekä asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja.

Vapaaehtoiset vakuutukset

TTT:n järjestämää vakuutusturvaa voit täydentää yksilöllisesti otettua vakuutusta huomattavasti edullisemmalla henki- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Muut TTT:n jäsenedut

TTT:n jäsenenä olet oikeutettu käyttämään liiton monia palveluita ja jäsenetuja. Edut saat kätevimmin todistamalla jäsenyytesi voimassa olevalla jäsenkortilla. Lisätiedot alennuksista/etuuksista saat suoraan kohteista.

Voit varata TTT:n lomahuoneiston Vierumäeltä tai Leviltä lomasi ajaksi. Kylpylähotelli Levitunturista saat 50 %:n alennuksen.

Tutustu muihin TTT:N tarjoamiin jäsenetuihin TTT:n nettisivuilla.